Υδραυλικές Εργασίες
Plumber

Γιατί είναι απαραίτητος ένας επαγγελματίας υδραυλικός

Αν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που αναζητά γρήγορη ανταπόκριση και πλήρως πιστοποιημένους τεχνίτες υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης μην ψάχνετε άλλο. Αναλαμβάνουμε επισκευές έκτακτης ανάγκης και γενική συντήρηση.

Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν έχουμε δει ή δεν έχουμε αντιμετωπίσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Εκτός από τις επισκευές παρέχουμε επίσης υδραυλικές εγκαταστάσεις για νέες κατασκευές ή μπορούμε απλώς να αναβαθμίσουμε το υπάρχον σύστημα σας σε ανταγωνιστικές τιμές, προσφέρουμε επίσης δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Αν έχετε επείγον υδραυλικό πρόβλημα, μην περιμένετε καλέστε μας αμέσως.

Υδραυλικά έκτακτης ανάγκης

Plumber

Από τη διαρροή σωλήνων έως την επισκευή καλοριφέρ , οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Υδραυλική Εγκατάσταση

Plumber

Από μια απλή βρύση που θέλετε να εγκαταστήσετε, οι υδραυλικοί μας θα διασφαλίσουν ότι θα γίνει επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Ειδικός δικτύου ύδρευσης

Plumber

Θα βρούμε και θα επιδιορθώσουμε τη διαρροή στο σπίτι σας πριν γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Εργασίες που αναλαμβάνουμε σε όλη την Αθήνα

  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις για παροχή νερού (ύδρευσης) στο μπάνιο και την κουζίνα
  • Συντήρηση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων
  • Επιδιόρθωση κάθε προβλήματος που προκύψει με σωληνώσεις
  • Ολικές ή μερικές ανακαινίσεις μπάνιου κατοικιών
  • Εργασίες που αφορούν αντικατάσταση ή επιδιόρθωση σωληνώσεων
  • Διάγνωση διαρροών και αφανών διαρροών
  • Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων
Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Υδραυλικά είδη

Στο κατάστημά μας στον Βύρωνα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε όλα τα είδη υγιεινής μέσα από μια πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Ακόμα στη ΤΕΧΝΗGROUP θα βρεις όλα τα απαραίτητα υδραυλικά είδη, εξαρτήματα για τον εξοπλισμό του WC όπως καζανάκια καθώς και φίλτρα νερού, φίλτρα μπαταρίας και κανάτες για το φιλτράρισμα του νερού. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Ταχυθερμοσίφωνες Δεξαμενές καυσίμων Λέβητες Αερίου Δεξαμενές νερού Νιπτήρας Μπανιέρα Καζανάκι, Μπαταρίες Σωληνώσεις Πιεστικά Συγκροτήματα.