Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του.

Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης είναι σημαντική για τη μακροζωία του συστήματος και για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Η συντήρηση ενός ηλιακού συστήματος, είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση . Κάνοντας Service βοηθάμε το σύστημά μας να αντέξει περισσότερα χρόνια και εξασφαλίζουμε ότι πάντα θα έχουμε ζεστό νερό.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι από τις πιο αποδοτικές συσκευές που μπορεί να επιλέξει κανείς για όλες τις ανάγκες του χώρου του. Η τοποθέτησή του γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο προσωπικό. Η εξειδικευμένη ομάδα της TECHNIGROUP έρχεται στον χώρο σας για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα με απόλυτη ασφάλεια.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει αξιόπιστη τεχνολογία, η τοποθέτησή του είναι εύκολη και γρήγορη έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα μειώνει την ανάγκη για ηλεκτρικού ρεύματος κατά τουλάχιστον 60% .

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή θερμοσίφωνα, από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες  των πελατών μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει ποιοτική εγκατάσταση και συντήρηση του θερμοσίφωνα, ώστε να ξέρετε πάντα ότι είστε σε καλά χέρια.

Ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Mark4
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες εργασίες βύρωνα