ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Η συντήρηση ενός ηλιακού συστήματος, είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση . Κάνοντας Service βοηθάμε το σύστημά μας να αντέξει περισσότερα χρόνια και εξασφαλίζουμε ότι πάντα θα έχουμε ζεστό νερό.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι από τις πιο αποδοτικές συσκευές που μπορεί να επιλέξει κανείς για όλες τις ανάγκες του χώρου του. Η τοποθέτησή του γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο προσωπικό. Η εξειδικευμένη ομάδα της TECHNIGROUP έρχεται στον χώρο σας για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα με απόλυτη ασφάλεια.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει αξιόπιστη τεχνολογία, η τοποθέτησή του είναι εύκολη και γρήγορη έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα μειώνει την ανάγκη για ηλεκτρικού ρεύματος κατά τουλάχιστον 60% .

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή θερμοσίφωνα, από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες  των πελατών μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις.

Ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Mark4
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες εργασίες βύρωνα
Shopping Cart