ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ηλιακός Θερμοσίφωνας

Ο Ηλιακός Θερμοσίφωνας είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του.

Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης είναι σημαντική για τη μακροζωία του συστήματος και για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Η συντήρηση ενός ηλιακού συστήματος, είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση . Κάνοντας Service βοηθάμε το σύστημά μας να αντέξει περισσότερα χρόνια και εξασφαλίζουμε ότι πάντα θα έχουμε ζεστό νερό.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι από τις πιο αποδοτικές συσκευές που μπορεί να επιλέξει κανείς για όλες τις ανάγκες του χώρου του. Η τοποθέτησή του γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο προσωπικό. Η εξειδικευμένη ομάδα της TECHNIGROUP έρχεται στον χώρο σας για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα με απόλυτη ασφάλεια.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει αξιόπιστη τεχνολογία, η τοποθέτησή του είναι εύκολη και γρήγορη έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα μειώνει την ανάγκη για ηλεκτρικού ρεύματος κατά τουλάχιστον 60% .

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή θερμοσίφωνα, από όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες, γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες  των πελατών μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει ποιοτική εγκατάσταση και συντήρηση του θερμοσίφωνα, ώστε να ξέρετε πάντα ότι είστε σε καλά χέρια.

Ηλιακός θερμοσίφωνας Calpak Mark4
Ηλιακός θερμοσίφωνας
Ηλιακοί Θερμοσίφωνες εργασίες βύρωνα