Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου ;

Η χρήση του φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς της κατανάλωσης, σε οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, προσφέρει αναρίθμητα οφέλη, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Αναζήτηση διαθεσιμότητας δικτύου

Δείτε αν υπάρχει ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου στο δρόμο σας

Ευκολία & Λειτουργικότητα

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία, είτε σε διαμέρισμα η σε μονοκατοικία . Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο θα συνδεθεί με το χώρο σου είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, μεγάλη ευκολία αποτελεί  η δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης , ενώ πολύ πρακτική θα σου φανεί η δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας ανάλογα με τις  ανάγκες σου.

Οικονομία

Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα . Έρευνες δείχνουν τα έξοδα θέρμανσης με φυσικό αέριο μειώνονται έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει έως 70%. Παράλληλα, εφόσον διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση θα πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι λιγότερο επιβλαβές για την ατμόσφαιρα, καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου .

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Η μηχανολογική μελέτη της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου προς την εταιρεία ΕΔΑ με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.Μελέτη Μηχανολόγου Τεχνική έκθεση εγκατάστασης Σχέδιο εγκατάστασης Φάκελο μελέτης ΕΔΑ. Πιστοποιητικά έγκρισης ποιότητας υλικών.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης Φυσικού Αερίου με επίτοιχο μονάδα συμπύκνωσης Από 1800€ + ΦΠΑ
Η Ατομική Μονάδα θα είναι μάρκας Ferroli ή Riello - WOLF .Προμήθεια και σύνδεση της Ατομικής Μοναδας με την εγκατάσταση αερίου.

Επίτοιχος λέβητας αερίου
Wolf boiler lcd panel
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΟΛΛΕΚΤΕΡ ΣΩΜΑΤΩΝ

Θα γίνει μετατροπή και αποκοπή από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας και θα οδηγηθούν οι σωληνώσεις από το κολεκτερ του διαμερίσματος στην Ατομική Μονάδα αερίου με χαλκό.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εσωτερική εγκατάσταση Φυσικού Αερίου θα γίνει από χαλυβδοσωλήνα, ειδικό για φυσικό αέριο (ISO MEDIUM TUBO TYPE ΕΛΟΤ ΕΝ 10255) Όπως αρμόζει στις προδιαγραφές της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής

Κατασκευαστές