Γνωρίστε τις χρήσεις φυσικού αερίου στο σπίτι

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου ;

Η χρήση του φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς της κατανάλωσης, σε οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, προσφέρει αναρίθμητα οφέλη, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση. Η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται από τις ενδείξεις του μετρητή, όπως του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού, ενώ πληρώνετε μόνο όσο έχετε καταναλώσει.

Αναζήτηση διαθεσιμότητας δικτύου

Δείτε αν υπάρχει ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου στο δρόμο σας

Συστήματα θέρμανσης αεριού

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι λιγότερο επιβλαβές για την ατμόσφαιρα, καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια Επίσης, συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου .

Ευκολία & Λειτουργικότητα

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία, είτε σε διαμέρισμα η σε μονοκατοικία . Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο θα συνδεθεί με το χώρο σου είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, μεγάλη ευκολία αποτελεί  η δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης , ενώ πολύ πρακτική θα σου φανεί η δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας ανάλογα με τις  ανάγκες σου.

Οικονομία

Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα . Έρευνες δείχνουν τα έξοδα θέρμανσης με φυσικό αέριο μειώνονται έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει έως 70%. Παράλληλα, εφόσον διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση θα πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει.

Wolf boiler lcd panel

Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση φυσικού αερίου για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Η μηχανολογική μελέτη της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου προς την εταιρεία ΕΔΑ με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Μελέτη Μηχανολόγου τεχνική έκθεση εγκατάστασης σχέδιο εγκατάστασης Φάκελος μελέτης ΕΔΑ.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εσωτερική εγκατάσταση Φυσικού Αερίου θα γίνει από χαλυβδοσωλήνα, ειδικό για φυσικό αέριο (ISO MEDIUM TUBO TYPE ΕΛΟΤ ΕΝ 10255) Όπως αρμόζει στις προδιαγραφές της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής

ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΚΟΛΛΕΚΤΕΡ ΣΩΜΑΤΩΝ

Θα γίνει μετατροπή και αποκοπή από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας και θα οδηγηθούν οι σωληνώσεις από το κολεκτερ του διαμερίσματος στην Ατομική Μονάδα αερίου με χαλκό.

Κατασκευαστές

Shopping Cart
Scroll to Top