Ανακαίνιση κατοικίας σκέφτεστε την ανακαίνιση;

Αναλαμβάνουμε πλήρως το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» με κρατική επιδότηση έως και 75%

Πλήρη ή μερική ανακαίνιση κατοικίας

Ανακαίνιση κατοικίας

Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση για ανακαίνιση κατοικίας ιδανικών λύσεων στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος, το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση κατοικίας από μια αγορά ακινήτου. Η ΤΕΧΝΗ GROUP με το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις κατοικίας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν την ανανέωση του χώρου σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή τη μερική ανακαίνιση του χώρου σας, οικία ή επαγγελματική στέγη με υλικά της επιλογής σας.

Συστημα θέρμανσης
  • Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου
  • Αντλία Θερμότητας
  • Θέρμανση
  • Υδραυλικά
Ανακαίνιση σπιτιών υδραυλικά Μπάνιου Βύρωνας

Η TEXNH GROUP με το εξειδικευμένο προσωπικό έχει την τεχνογνωσία να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση για την υλοποίηση του μπάνιου των ονείρων σας.

Ανακαίνιση κατοικίας

Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις κατοικίας μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα με άριστα αποτελέσματα.

Τοποθέτηση παραθύρου Αλουμινίου

Τα κουφώματα αλουμινίου σας εξασφαλίζουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς, με εξειδίκευση στον κλάδο των κουφωμάτων αλουμινίου.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ο προσωπικός χώρος του σπιτιού, εκεί που χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είναι λειτουργικό, αλλά και όμορφο. Εκτός από το να είναι τακτοποιημένο και ευρύχωρο, το μπάνιο μας πρέπει να δημιουργεί και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να νιώθουμε άνετα σε αυτό.

Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων πλακιδίων. είναι επίσης καλό να αλλάξετε και το κούφωμα στο λουτρό , για να δώσουν την κατάλληλη ομοιομορφία στον χώρο σας.

υδραυλικα ειδη