Ανακαίνιση κατοικίας

Σκέφτεστε την ανακαίνιση;

Η εποχή στην οποία ζούμε μας οδηγεί στην αναζήτηση ιδανικών λύσεων με ιδανικές συνθήκες διαμονής στο θέμα της κατοικίας. Η οικονομική κρίση άλλαξε πολύ τα κριτήρια επιλογής μας στην αγορά ενός νέου διαμερίσματος, το μεγαλύτερο ποσοστό επιλέγει την ανακαίνιση κατοικίας από μια αγορά ακινήτου. Η ΤΕΧΝGROUP με το εξειδικευμένο προσωπικό και η πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις κατοικίας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν την ανανέωση του χώρου σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή τη μερική ανακαίνιση του χώρου σας, οικία ή επαγγελματική στέγη με υλικά της επιλογής σας. 

Συστήματα θέρμανσης αεριού
Λέβητας Ariston

Αναλαμβάνουμε τα εξής

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου,Υδραυλικά, Θέρμανση, Γυάλισμα μαρμάρων, Τοποθέτηση πλακιδίων, Γκρέμισμα Χτίσιμο Σοβάτισμα, Χτίσιμο πέτρας, πλακάκια. Η εμπειρία μας στις ανακαινίσεις κατοικίας μας δίνει τη δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία σε ανταγωνιστικές τιμές και ταυτόχρονα με άριστα αποτελέσματα.

Ανακαίνιση Μπάνιου

Το μπάνιο είναι ο προσωπικός χώρος του σπιτιού, εκεί που χαλαρώνουμε μετά από μια κουραστική μέρα. Γι’ αυτό, είναι σημαντικό να είναι λειτουργικό, αλλά και όμορφο. Εκτός από το να είναι τακτοποιημένο και ευρύχωρο, το μπάνιο μας πρέπει να δημιουργεί και την κατάλληλη ατμόσφαιρα, για να νιώθουμε άνετα σε αυτό.

Η σωστή αποξήλωση των πλακιδίων περιλαμβάνει την αφαίρεση πρώτα των παλιών, το σοβάτισμα του τοίχου και στη συνέχεια την τοποθέτηση των νέων πλακιδίων. είναι επίσης καλό να αλλάξετε και το κούφωμα στο λουτρό , για να δώσουν την κατάλληλη ομοιομορφία στον χώρο σας.

Ανακαίνιση Μπάνιου