ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ανακυκλώνω – αλλάζω θερμοσίφωνα

Αλλάζω θερμοσίφωνα Εξοικονομώ ενέργεια

Η σειρά ηλιακών Calpak Mark 5 αποτελεί παράδειγμα διαχρονικότητας και ποιότητας κατασκευής καλύπτοντας όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή standards.
Έχει σχεδιαστεί και κατασκευάζεται με κύριο στόχο της την μεγάλη διάρκεια ζωής και απόδοσης ακόμα και στις δυσκολότερες καιρικές συνθήκες με προηγμένα υλικά και μεθόδους κατασκευής.

Επωφελήσου τώρα την επιδότηση ηλιακού έως 60 με το πρόγραμμα ανακυκλώνω – αλλάζω θερμοσίφωνα

ανακυκλώνω – αλλάζω θερμοσίφωνα

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Αναλαμβάνουμε πλήρως το πρόγραμμα ανακυκλώνω – αλλάζω θερμοσίφωνα την εγκατάσταση, τοποθέτηση, συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα από όλες τις κατασκευαστικές εταιρείες σε όλη την Αθήνα και Βύρωνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ανάγκες των πελατών μας και σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις. Η έμπειρη ομάδα μας παρέχει ποιοτική εγκατάσταση και συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα, ώστε να ξέρετε πάντα ότι είστε σε καλά χέρια.

Helioakmh-Logo-one

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να θερμάνει νερό για οικιακή χρήση, αποτελείται από συλλέκτες που συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και ένα θερμοδοχείο που αποθηκεύει το θερμό νερό. Είναι η πιο διαδεδομένη εφαρμογή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης με την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Οι βασικότεροι λόγοι της επιτυχίας του ηλιακού θερμοσίφωνα είναι το χαμηλό του κόστος, η γρήγορη απόσβεσή του, η εύκολη εγκατάσταση και η αξιόπιστη λειτουργία του.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ΗΛΙΟΑΚΜΗ είναι παγκοσμίως γνωστοί για την άριστη ποιότητά τους, την εξαιρετική απόδοσή τους και την αντοχή σε όλες τις συνθήκες, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας megasun

Παραγωγή ζεστού νερού χρήσης

Ένας ηλιακός θερμοσίφωνας πρέπει να είναι πολύ δυνατός για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό. O Mark5 έχει τον ισχυρότερο συλλέκτη σε όλη την Ευρώπη, βάσει πιστοποιημένων μετρήσεων (80% αποδοτικότητα και ελάχιστες θερμικές απώλειες), καθώς επίσης και τον καλύτερα σχεδιασμένο εναλλάκτη θερμότητας που εξασφαλίζει την αποδοτική μετάδοση της ενέργειας από τον συλλέκτη στην δεξαμενή. Πρέπει επίσης να είναι γερός ώστε να απολαμβάνετε την δωρεάν ενέργεια του ήλιου για πολλά χρόνια.

Συλλέκτες Ηλιακού Θερμοσίφωνα

Τα βασικά μέρη ενός ηλιακού θερμοσίφωνα είναι η δεξαμενή και ο ηλιακός συλλέκτης. Η καλή απόδοση του συστήματος εξαρτάται από την τεχνολογία του συλλέκτη που παράγει τη θερμική ενέργεια. Η ποιότητα της δεξαμενής, όπου γίνεται η αποθήκευση του ζεστού νερού χρήσης είναι σημαντική για τη μακροζωία του συστήματος και για την διατήρηση του ζεστού νερού καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ηλιακός Θερμοσίφωνας calpak
Ηλιακός Θερμοσίφωνας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

Η συντήρηση ενός ηλιακού συστήματος, είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή απόδοση . Κάνοντας Service βοηθάμε το σύστημά μας να αντέξει περισσότερα χρόνια και εξασφαλίζουμε ότι πάντα θα έχουμε ζεστό νερό.

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει την επιδότηση αγοράς ενός καινούργιου Ηλιακού Θερμοσίφωνα σύγχρονης τεχνολογίας. Την επιδότηση της δαπάνης για την εκτέλεση αναγκαίων συμπληρωματικών εργασιών αντικατάστασης του παλιού Ηλεκτρικού Θερμοσίφωνα με το νέο.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι από τις πιο αποδοτικές συσκευές που μπορεί να επιλέξει κανείς για όλες τις ανάγκες του χώρου του. Η τοποθέτησή του γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο προσωπικό. Η εξειδικευμένη ομάδα της TΕΧΝΗ GROUP έρχεται στον χώρο σας για την εγκατάσταση του ηλιακού θερμοσίφωνα με απόλυτη ασφάλεια.

Ο ηλιακός θερμοσίφωνας έχει αξιόπιστη τεχνολογία, η τοποθέτησή του είναι εύκολη και γρήγορη έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, Έρευνες έχουν δείξει ότι η χρήση ηλιακού θερμοσίφωνα μειώνει την ανάγκη για ηλεκτρικού ρεύματος κατά τουλάχιστον 60% .