Ανακαινίζω Νοικιάζω

Αναλαμβάνουμε πλήρως το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω Νοικιάζω» Ζητήστε μας προσφορά

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή εταιρεία ανακαίνισης για να μεταμορφώσει το σπίτι σας;

Ανακαινίζω Νοικιάζω

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ανακαίνισης και μπορούμε να χειριστούμε κάθε είδους έργο, από μικρές επισκευές έως ολικές ανακαινίσεις.

Το πρόγραμμα Ανακαινίζω Νοικιάζω Βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας με μόνωση, νέα κουφώματα και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης υψηλής απόδοσης.

Εξοικονομώ Αυτονομώ

Πρόγραμμα στέγασης Ανακαινίζω και νοικιάζω

Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση της ανακαίνισης ή επισκευής κενών οικιών και διαμερισμάτων με σκοπό την διάθεσή τους για εκμίσθωση ως κατοικιών.

Ενεργειακή αναβάθμιση ακινήτων

Πραγματοποιούμε εργασίες για ενεργειακή αναβάθμιση ακινήτων και αυτονόμηση με εγκατάσταση Φυσικού Αερίου η αντλία θερμότητας,σε κύρια κατοικία ή σε πολυκατοικία.

Αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης / ψύξης

Η εγκατάσταση μιας αντλίας θερμότητας ή λέβητα φυσικού αερίου μπορεί να προσφέρει αρκετά μεγάλη εξοικονόμηση και απόδοση.

Τεχνική υποστήριξη υψηλής ποιότητας

Προσφέρουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη τόσο κατά την διάρκεια του έργου όσο και μετά την ολοκλήρωσή του, με τεχνικό προσωπικό πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας.

Χρήση επώνυμων προϊόντων

Η υλοποίηση των έργων γίνεται με την χρήση επώνυμων προϊόντων που με τις πιστοποιήσεις τους καλύπτουν στο ακέραιο τους όρους και τις προδιαγραφές του προγράμματος εξοικονομώ αυτονομώ.

Αντικατάσταση κουφωμάτων

Η αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων σας με νέα, ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το σπίτι σας.

Εμπειρία και τεχνογνωσία

Διαθέτουμε δεκαετίες εμπειρίας στον κλάδο των υδραυλικών και θέρμανσης και μπορούμε να χειριστούμε κάθε είδους πρόβλημα, από μικρές διαρροές μέχρι περίπλοκες εγκαταστάσεις.

Αντλία Θερμότητας Φιλική προς το Περιβάλλον για Θέρμανση και Ψύξη

Εξοικονομώ
SAMSUNG Αντλία θερμότητας R290 αξιόπιστη και οικονομική λύση για θέρμανση και ψύξη

Η αντλία θερμότητας μπορεί να είναι έως και τέσσερις φορές πιο ενεργειακά αποδοτική από έναν παραδοσιακό λέβητα πετρελαίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας σας.

Υδραυλικοί Βύρωνας

Εξοικονόμηση ενέργειας με σύγχρονα κουφώματα

Ανακαινίζω Νοικιάζω
Ανακαινίζω Νοικιάζω σε συνδυασμό με εργασίες ανακαίνισης ζητήστε μας προσφορά.
Ανακαινίζω Νοικιάζω

Τα κουφώματα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής μόνωσης που μπορούν να μειώσουν σημαντικά τις απώλειες θερμότητας και ψύξης από το σπίτι σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς ενέργειας σας.

Τα έργα μας