Εγκατάσταση αντλία θερμότητας

Αντλία θερμότητας οικονομία στην θέρμανση

ΑΝΤΛΙA ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον οικονομική και έξυπνη επιλογή για τον χώρο σας. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μικρό κόστος εγκατάστασης και μηδενικά έξοδα συντήρησης αποτελεί την ιδανική επιλογή για διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους έως 130 τμ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να επισκεφτούμε στον χώρο σας και να παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρονται έτσι ώστε να αφήσετε πίσω σας το άγχος των μεγάλων λογαριασμών.

Πλεονεκτήματα αντλίας θερμότητας

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%

Σημαντική μείωση στο κόστος θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της οικίας σας

Συνδυασμός με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για μηδενισμό κόστους θέρμανσης.

Αντλία θερμότητας αξιόπιστη και οικονομική λύση για θέρμανση και ψύξη

Η αντλία θερμότητας είναι μια συσκευή που μεταφέρει θερμότητα από ένα χώρο χαμηλότερης θερμοκρασίας σε έναν χώρο υψηλότερης θερμοκρασίας. Η θερμότητα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, ψύξη ή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για θέρμανση, ψύξη ή παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Για θέρμανση, το ψυκτικό υγρό μεταφέρει θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα ή το έδαφος στο εσωτερικό του κτιρίου. Για ψύξη, το ψυκτικό υγρό μεταφέρει θερμότητα από το εσωτερικό του κτιρίου στον εξωτερικό αέρα ή το έδαφος. Για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, το ψυκτικό υγρό μεταφέρει θερμότητα από τον εξωτερικό αέρα ή το έδαφος σε έναν εναλλάκτη θερμότητας, ο οποίος θερμαίνει το νερό.

antlia thermotitas

Ιδανικός συνδυασμός με συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας

Η αντλία θερμότητας OMNIA M 3.2 μπορεί εύκολα να εγκαθίσταται σε συνδυασμό με συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας (τερματικές μονάδες θέρμανσης-ψύξης, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση) για την επίτευξη μέγιστης ενεργειακής απόδοσης και μέγιστης οικιακής άνεσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας, προσφέροντας λύσεις για ψύξη και θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας .

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Σύστημα έλεγχου αντλία θερμότητας

Το γενικό σύστημα ελέγχου επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των λειτουργιών του συστήματος inverter και τη σωστή λειτουργία του συμπιεστή. Επίσης, ενσωματώνει αλγόριθμους ρύθμισης μέσω προκαθορισμένων κλιματολογικών καμπυλών που μπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη, διαχείριση ενός υγειονομικού κυκλώματος, ρύθμιση χρονικών ζωνών για μείωση θορύβου τη νύχτα, επισήμανση συναγερμών, πρόληψη εμπλοκής της αντλίας και ενσωμάτωση με εξωτερικές γεννήτριες θερμότητας.

Αθόρυβη λειτουργία

Είναι δυνατόν να υπάρχουν 2 επίπεδα σίγασης που αν είναι ενεργά, σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα, μειώνουν τη μέγιστη συχνότητα του συμπιεστή και την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να μειωθεί ο θόρυβος που εκπέμπεται τη νύχτα και η ηλεκτρική ισχύς εισόδου από τη μονάδα.

Παράγωγη ζεστού νερού χρήσης

Η μονάδα ενεργοποιείται σε λειτουργία θερμότητας προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία ενός μπόιλερ ΖΝΧ στην επιλεγμένη τιμή του σημείου ρύθμισης. Απαιτείται μια
τρίοδη βαλβίδα εκτροπής (δεν παρέχεται) και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας (ο αισθητήρας παρέχεται) που πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα φρεάτιο του μπόιλερ ΖΝΧ.

Σύστημα θέρμανσης και ψύξεις

Η μονάδα αν είναι ενεργοποιημένη σε λειτουργία ζεστού ή κρύου, λειτουργεί ρυθμίζοντας τη συχνότητα του συμπιεστή προκειμένου να διατηρείται η θερμοκρασία του παραγόμενου νερού στο σημείο ρύθμισης που έχει οριστεί μέσω του ελεγκτή.

Ενεργειακή απόδοση αντλία θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας μπορούν να είναι έως και 3 φορές πιο αποδοτικές από τα παραδοσιακά συστήματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μειώσουν τους λογαριασμούς ενέργειας.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΗGROUP με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της έχει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επιλογών μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης που σας προσφέρονται ώστε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.