Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Αντλία θερμότητας οικονομία στην θέρμανση

ΑΝΤΛΙA ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Η αντλία θερμότητας αποτελεί την πλέον οικονομική και έξυπνη επιλογή για τον χώρο σας. Με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μικρό κόστος εγκατάστασης και μηδενικά έξοδα συντήρησης αποτελεί την ιδανική επιλογή για διαμερίσματα και επαγγελματικούς χώρους έως 130 τμ.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να επισκεφτούμε στον χώρο σας και να παρουσιάσουμε όλες τις δυνατότητες που σας προσφέρονται έτσι ώστε να αφήσετε πίσω σας το άγχος των μεγάλων λογαριασμών.

Πλεονεκτήματα αντλίας θερμότητας

Εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%

Σημαντική μείωση στο κόστος θέρμανσης σε σχέση με το πετρέλαιο

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση

Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της οικίας σας

Συνδυασμός με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος για μηδενισμό κόστους θέρμανσης.

Αντλία θερμότητας αξιόπιστη και οικονομική λύση για θέρμανση και ψύξη

Οι αντλίες θερμότητας BWL-1S αποτελούν την αξιόπιστη οικονομική λύση για θέρμανση και ψύξη του χώρου.
——–
Αντλία αέρα /νερού , διαιρούμενου τύπου, εκμεταλλεύεται την ενέργεια του εξωτερικού αέρα και είναι ιδανική για κατοικίες που χρειάζονται αποδοτική θέρμανση και καλή ψύξη.
——–
Υψηλή απόδοση με COP-Wert έως και 3,8 σύμφωνα με το πρότυπο EN 14511.
——–
Το μικρότερο μοντέλο των έως 5kW της WOLF είναι ιδανικό για κατοικίες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. (nZeB και παθητικά σπίτια)
——–
Αλλά και για μεγαλύτερες κατοικίες τα μοντέλα μας καλύπτουν απαιτήσεις έως και 16kW.
——–
Απλή στο χειρισμό μέσω του χειριστηρίου ΒΜ-2 αλλά και εξ αποστάσεως μέσω του WOLF LINK HOME και την εφαρμογή μας WOLF Smartset App.
——–
Επίσης διατίθεται και ως ολοκληρωμένο σύστημα CHC-Split, με δοχείο διαστολής, δοχείο αδρανείας,όλα σε μια στήλη, με απαίτηση χώρου λιγότερη από 1m2.
——–
Με ενσωματωμένη λειτουργία Smart-Grid-Ready, δηλ. τη δυνατότητα να να χρησιμοποιεί για ρεύμα το ρεύμα που παράγει ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ή το δίκτυο ηλεκτρισμού.
——–
Αθόρυβη, με επιπλέον επιλογή για ακόμα πιο αθόρυβη λειτουργία κατά τη νύχτα.
——–
Ο inverter συμπιεστής εξασφαλίζει την αδιαβάθμιτη λειτουργία της αντλίας ανάλογα με τη ζήτηση και εξοικονομει σε ενέργεια και κατανάλωση, με διαφορισμό έως το 22% της ισχύος της.
——–
Με δυνατότητα ενσωματωμένων δοχείων αδρανείας, και σύνδεσης εξωτερικών δοχείων ΖΝΧ και ΖΝΧ -ηλιακού
Η αντλία θερμότητας BWL 1S περιλαμβάνει:
Εσωτερική μονάδα:
Ολοκληρωμένο ηλεκτρολογικό πίνακα για όλες τις απαράιτητες ηλεκτρολογικές συνδέσεις
——–
Τρίοδη βαλβίδα εναλλαγής ροής για παραγωγή ΖΝΧ
——–
Ενσωματωμένο θερμιδομετρητή.
——–
Υψηλής απόδοσης κυκλοφορητή με ρύθμιση στροφών ΕΕΙ<0,23.
——–
Σετ ηλεκτρικών αντιστάσεων , οι οποίες μπορούν να είναι εγκαταστημένες από την αρχή ή να συμπληρωθούν αργότερα (2-4-6 kW για 230V και 3-6-9 kW για 400V).
——–
Μανόμετρο, βαλβίδα ασφαλείας, αισθητήρα πίεσης κυκλώματος θέρμανσης, αισθητήρες θερμοκρασίας προσαγωγής/επιστροφής, εξαεριστικό, γραμμές ψυκτικού με μόνωση, βαλβίδα Schrader, αισθητήρα θερμοκρασίας
——–
Λειτουργία ξήρανσης ενδοδαπέδιου συστήματος
——–
Εξωτερική μονάδα:
Εξατμιστής με ειδική προστατευτική επίστρωση.
——–
Τετράοδη βαλβίδα εναλλαγής ροής και ηλεκτρονική εκτονωτική βαλβίδα.
——–
Αξονικός ανεμιστήρας EC με αδιαβάθμιτη ρύθμιση στροφών, για εξοικονόμηση και μεγάλη ισχύ.
BWL

Ιδανικός συνδυασμός με συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας

Η αντλία θερμότητας OMNIA M 3.2 μπορεί εύκολα να εγκαθίσταται σε συνδυασμό με συστήματα χαμηλής θερμοκρασίας (τερματικές μονάδες θέρμανσης-ψύξης, θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια θέρμανση) για την επίτευξη μέγιστης ενεργειακής απόδοσης και μέγιστης οικιακής άνεσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας, προσφέροντας λύσεις για ψύξη και θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας .

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Σύστημα έλεγχου αντλία θερμότητας

Το γενικό σύστημα ελέγχου επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των λειτουργιών του συστήματος inverter και τη σωστή λειτουργία του συμπιεστή. Επίσης, ενσωματώνει αλγόριθμους ρύθμισης μέσω προκαθορισμένων κλιματολογικών καμπυλών που μπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη, διαχείριση ενός υγειονομικού κυκλώματος, ρύθμιση χρονικών ζωνών για μείωση θορύβου τη νύχτα, επισήμανση συναγερμών, πρόληψη εμπλοκής της αντλίας και ενσωμάτωση με εξωτερικές γεννήτριες θερμότητας.

Αθόρυβη λειτουργία

Είναι δυνατόν να υπάρχουν 2 επίπεδα σίγασης που αν είναι ενεργά, σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα, μειώνουν τη μέγιστη συχνότητα του συμπιεστή και την ταχύτητα του ανεμιστήρα για να μειωθεί ο θόρυβος που εκπέμπεται τη νύχτα και η ηλεκτρική ισχύς εισόδου από τη μονάδα.

Παράγωγη ζεστού νερού χρήσης

Η μονάδα ενεργοποιείται σε λειτουργία θερμότητας προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία ενός μπόιλερ ΖΝΧ στην επιλεγμένη τιμή του σημείου ρύθμισης. Απαιτείται μια
τρίοδη βαλβίδα εκτροπής (δεν παρέχεται) και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας (ο αισθητήρας παρέχεται) που πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα φρεάτιο του μπόιλερ ΖΝΧ.

Σύστημα θέρμανσης και ψύξεις

Η μονάδα αν είναι ενεργοποιημένη σε λειτουργία ζεστού ή κρύου, λειτουργεί ρυθμίζοντας τη συχνότητα του συμπιεστή προκειμένου να διατηρείται η θερμοκρασία του παραγόμενου νερού στο σημείο ρύθμισης που έχει οριστεί μέσω του ελεγκτή.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΗGROUP με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της έχει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επιλογών μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης που σας προσφέρονται ώστε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.