Αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς όλη τη διαδικασία της σύνδεσης με το δίκτυο Φυσικού Αερίου Αττικής

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικίες πολυκατοικίες και διαμερίσματα

Αναλαμβάνουμε εγκατάσταση φυσικού αερίου σε όλους τους τομείς μονοκατοικίες πολυκατοικίες και διαμερίσματα, σε οικιακή επαγγελματική και βιομηχανική χρήση, το φυσικό αέριο προσφέρει αναρίθμητα οφέλη, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα καθαρότερο περιβάλλον και αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των πολιτών. Ακρίβεια στη μέτρηση και χρέωση μετά την κατανάλωση, η μέτρηση της κατανάλωσης γίνεται από τις ενδείξεις του μετρητή, όπως του ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού, ενώ πληρώνετε μόνο όσο έχετε καταναλώσει.

Μηχανολογική μελέτη

Η μηχανολογική μελέτη της εγκατάστασης Φυσικού Αερίου προς την εταιρεία ΕΔΑ με όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Τεχνική έκθεση εγκατάστασης σχέδιο εγκατάστασης, φάκελος μελέτης ΕΔΑ. Ο φάκελος της τεχνικής έκθεσης που κατατίθεται στην ΕΔΑ περιλαμβάνει την μελέτη εγκατάστασης του δικτύου Φυσικού Αερίου από μηχανολόγο Μηχανικό, με τα απαιτούμενα σχέδια για την έγκριση της κατασκευής.

Εγκατάσταση λέβητα

Η εσωτερική εγκατάσταση Φυσικού Αερίου θα γίνει από χαλυβδοσωλήνα, ειδικό για φυσικό αέριο (ISO MEDIUM TUBO TYPE ΕΛΟΤ ΕΝ 10255) Όπως αρμόζει στις προδιαγραφές της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής. Η επίβλεψη του συνεργείου θα γίνει από αδειούχο μηχανολόγο μηχανικό και θα δοθεί πιστοποιητικό μετρήσεων στον ιδιόκτητη.

Μετατροπή σωμάτων

Θα γίνει μετατροπή και αποκοπή από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας και θα οδηγηθούν οι σωληνώσεις από το κολεκτερ του διαμερίσματος στην ατομική μονάδα αερίου. Η στήριξη του υπέργειου δικτύου θα γίνει με στηρίγματα με επικάλυψη από φύλλο νεοπρενίου για την αποφυγή επαφής του αγωγού με το μεταλλικό μέρος του στηρίγματος.

Δείτε αν υπάρχει ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου στο δρόμο σας

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου ;

Ευκολία & λειτουργικότητα

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου, είτε γίνεται σε ολόκληρη την πολυκατοικία, είτε σε διαμέρισμα η σε μονοκατοικία . Από τη στιγμή που το φυσικό αέριο θα συνδεθεί με το χώρο σου είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή. Ακόμη, μεγάλη ευκολία αποτελεί η δυνατότητα αυτόνομης θέρμανσης , ενώ πολύ πρακτική θα σου φανεί η δυνατότητα να αυξομειώνεις την ένταση στις εστίες της κουζίνας ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Φιλικό προς το περιβάλλον

Το φυσικό αέριο είναι λιγότερο επιβλαβές για την ατμόσφαιρα, καθώς κατά την διαδικασία της καύσης δεν παράγει στοιχεία που μολύνουν την ατμόσφαιρα έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο και παράγουν λιγότερα σωματίδια, επίσης συμβάλει στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Οικονομία

Το φυσικό αέριο είναι από τα οικονομικότερα καύσιμα. Έρευνες δείχνουν τα έξοδα θέρμανσης με φυσικό αέριο μειώνονται έως 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ σε σύγκριση με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται στο μαγείρεμα και το ζεστό νερό, η μείωση φτάνει έως 70%. Παράλληλα, εφόσον διαθέτεις αυτόνομη θέρμανση θα πληρώνεις μόνο το ποσό που αντιστοιχεί σε ότι έχεις καταναλώσει.

Οι ειδικοί στο Φυσικό ΑέριοAerio

Γνωρίστε τις χρήσεις φυσικού αερίου

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Φυσικό αέριο το καύσιμο του μέλλοντος

Οι νέοι λέβητες της Wolf με τεχνολογία BlueStream® θα σας κερδίσουν γρήγορα.
Το σκεπτικό βασίζεται σε 4 σημεία καινοτομίας που τους διαφορποιούν από τις προηγούμενες εκδόσεις:

Ο νέος αυτοματισμός ελέγχου της καύσης που αυτοπροσδιορίζεται συμφωνα με τη λειτουργία της ειδικής αυτορυθμιζόμενης βαλβίδας αερίου ανάλογα με το είδος του καυσίμου και τη θερμογόνο δύναμή του.

Ξεκινώντας από την ελάχιστη ισχύ των 1.8 kW εξασφαλίζει λιγότερες εναύσεις του καυστήρα, εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων και μέγιστη αποδοτικότητα.

Η ήδη πολύ χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος σε κατάσταση standby σε όλα τα μέχρι σήμερα μοντέλα της Wolf, τώρα ακόμα χαμηλότερη. Γιατί εκτός της κατανάλωσης αερίου υπάρχει και η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου
Εγκατάσταση φυσικού αερίου

θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Εγκατάσταση φυσικού αερίου όποιος αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τη τεχνολογία συμπύκνωσης που προσφέρει η Wolf, επιλέγει μια εξαιρετική και σίγουρη για το μέλλον ενεργειακή πηγή θέρμανσης, με την οποία μπορεί να κάνει απόσβεση της επένδυσης του σύντομα, όσο καμία άλλη ενεργειακή επένδυση, η έξυπνη λειτουργία του κυκλοφορητή μειώνει ακόμα περισσότερο την ηλεκτρική κατανάλωση του λέβητα. Η τεχνολογία είναι πλέον ώριμη και το φυσικό αέριο είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιμο. Ανά kWh απελευθερώνονται μόνο 200 gr. CO2 (σε σύγκριση με το πετρέλαιο των 270 gr/kWh και το κάρβουνο των έως 400 gr/kWh).

Η υψηλής τεχνογνωσίας τεχνολογία συμπύκνωσης εξασφαλίζει τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα: με την προσαγωγή των καυσαερίων στα „κρύα μέρη“ του εναλλάκτη θέρμανσης και την μετατροπή τους σε ρευστά (συμπυκνώματα) εξασφαλίζεται η επιπλεόν ενέργεια που προκύπτει απο την εναλλαγή των φάσεων αερίου/ρευστού. Η ενέργεια αυτή που χρησιμοποιούμε τόσο για τη θέρμανση, όσο και για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης μπορεί να αποφέρει ένα πρότυπο βαθμό απόδοσης έως και 99% (Hs) και ταυτόχρονα περιορισμένη κατανάλωση και ελάχιστες εκπομπές ρύπων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ