Τεχνίτες υδραυλικών εγκαταστάσεων

Αν έχετε επείγον υδραυλικό πρόβλημα, μην περιμένετε καλέστε μας αμέσως

Όποιες κι αν είναι οι υδραυλικές ανάγκες σας μπορούμε να βοηθήσουμε

Στο ΤΕΧΝΗ GROUP καταλαβαίνουμε ότι πολλά έκτακτα περιστατικά υδραυλικών εγκαταστάσεων δεν μπορούν να περιμένουν, ειδικά αν δεν έχετε πρόσβαση σε τρεχούμενο ζεστό νερό, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την υπηρεσία που χρειάζεστε.

Οι Υδραυλικοί μας στο Βύρωνα με πολυετή πείρα έχουν αντιμετωπίσει σχεδόν κάθε επείγουσα κατάσταση υδραυλικών εγκαταστάσεων που μπορείτε να φανταστείτε. Με τεχνικούς διαθέσιμους σε Αθήνα και Βύρωνα Αττικής το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει κάθε είδους Υδραυλική εργασία στον χώρο σας. Υπάρχουν ελάχιστα πράγματα που δεν έχουμε δει ή δεν έχουμε αντιμετωπίσει, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές υδραυλικών εγκαταστάσεων και θέρμανσης και να σας βοηθήσουμε να βρείτε την κατάλληλη λύση για τις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

Υδραυλικά έκτακτης ανάγκης

Plumber

Από τη διαρροή σωλήνων έως την επισκευή καλοριφέρ οι εξειδικευμένοι υδραυλικοί μας μπορούν να επιλύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

Υδραυλική Εγκατάσταση

Plumber

Από μια απλή βρύση που θέλετε να εγκαταστήσετε, οι υδραυλικοί μας θα διασφαλίσουν ότι θα γίνει επαγγελματικά και αποτελεσματικά.

Ειδικός δικτύου ύδρευσης

Plumber

Οι Υδραυλικοί μας στο Βύρωνα Θα βρούν και θα επιδιορθώσουν τη διαρροή στο σπίτι σας πριν γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα.

Υδραυλικές εργασίες που αναλαμβάνουμε σε όλη την Αθήνα

  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις για παροχή νερού (ύδρευσης) στο μπάνιο και την κουζίνα
  • Συντήρηση των υπαρχόντων εγκαταστάσεων
  • Επιδιόρθωση κάθε προβλήματος που προκύψει με σωληνώσεις
  • Ολικές ή μερικές ανακαινίσεις μπάνιου κατοικιών
  • Εργασίες που αφορούν αντικατάσταση ή επιδιόρθωση σωληνώσεων
  • Διάγνωση διαρροών και αφανών διαρροών
  • Εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων
Υδραυλικοί Βύρωνας Αττικής

Υδραυλικά είδη

Στο κατάστημά μας στον Βύρωνα έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε όλα τα είδη υγιεινής μέσα από μια πλούσια γκάμα επώνυμων προϊόντων.

Ακόμα στη ΤΕΧΝΗGROUP θα βρεις όλα τα απαραίτητα υδραυλικά είδη, εξαρτήματα για τον εξοπλισμό του WC όπως καζανάκια καθώς και φίλτρα νερού, φίλτρα μπαταρίας και κανάτες για το φιλτράρισμα του νερού. Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Ταχυθερμοσίφωνες Δεξαμενές καυσίμων Λέβητες Αερίου Δεξαμενές νερού Νιπτήρας Μπανιέρα Καζανάκι, Μπαταρίες Σωληνώσεις Πιεστικά Συγκροτήματα.