Φωτοβολταϊκά συστήματα

Φωτοβολταϊκά Πάνελ Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Oταν εξετάζουμε τη θέρμανση, το ζεστό νερό και την ηλεκτρική ενέργεια για τις κατοικίες μας, αναζητούμε τρόπους για να μειώσουμε το αποτύπωμα του άνθρακα. Ενώ η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα είναι απαραίτητη το ίδιο ισχύει και για την εξοικονόμηση χρημάτων στους λογαριασμούς του ρεύματος. Με την ενεργειακή κρίση να επιδεινώνεται καθημερινά η χρήση φωτοβολταϊκών είναι η απάντηση. Στη ΤΕΧΝΗGROUP είμαστε εδώ για να μοιραστούμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Τι είναι τα Φωτοβολταϊκά ;

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ συλλαμβάνουν τις ακτίνες του ήλιου και τις χρησιμοποιούν για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τροφοδοσία οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής καθώς και για θέρμανση με ηλεκτρικά καλοριφέρ η ζεστό νερό.

Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη

Εάν η σκέψη ενός ηλιακού φωτοβολταϊκού συστήματος στη στέγη σας δεν είναι πολύ ελκυστική, η εναλλακτική λύση είναι να εγκαταστήσετε έναν ηλιακό συλλέκτη στο έδαφος του κήπου σας. Η τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών στον κήπο έχει νόημα αν η στέγη σας δεν είναι κατάλληλη ή αν θέλετε να αυξήσετε την επιφάνεια για να συλλάβετε περισσότερη ενέργεια απο τον ήλιο.

Μπορώ να εξοικονομήσω χρήματα με τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ;

Όταν εξετάζετε την ηλεκτρική ενέργεια και τη θέρμανση, η μεγαλύτερη ερώτηση αφορά την εξοικονόμηση που μπορούν να προσφέρουν τα φωτοβολταϊκά. Η εξοικονόμηση χρημάτων από τη μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος με τα Φωτοβολταϊκά Πάνελ σας δίνουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε χρήματα δημιουργώντας μια φυσική πηγή ενέργειας που έχει τη δυνατότητα να τροφοδοτεί το σπίτι σας.

Στην ΤΕΧΝΗ GROUP σας εξασφαλίζουμε την σωστή και προβλεπόμενη εγκατάσταση όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και παρέχουμε γραπτώς εγγύηση για την οποιαδήποτε εργασία.