Εγκατάσταση αυτόνομων φωτοβολταικών συστήματων

Πλεονεκτήματα της ηλιακής ενέργειας

Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Εγκατάσταση φωτοβολταικών συστήματων

Η εταιρεία ΤΕΧΝΗ GROUP δραστηριοποιείται στον χώρο των Φωτοβολταϊκών παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα φωτοβολταϊκά συστήματα σε ανταγωνιστικές τιμές και απευθύνεται σε επιχειρήσεις και ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι η πραγματοποίηση έργων με μακρύ ορίζοντα και μηδενικό ρίσκο για τους πελάτες μας. Η οικονομοτεχνική μελέτη για τα Φωτοβολταϊκά συστήματα είναι άρτια τεχνικά τεκμηριωμένη με στόχο πάντα την βέλτιστη απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Εγκαταστάτες που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Μόλις εγκαταστήσετε τα Φωτοβολταϊκά πάνελ μπορείτε να αρχίσετε να αποκομίζετε τα οφέλη της παραγωγής της δικής σας ηλεκτρικής ενέργειας

Μείωση λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος

Εξοικονομήσετε από το λογαριασμό του ηλεκτρικού ρεύματος λάβετε πληρωμές για την πλεονάζουσα ενέργεια που εξάγετε πίσω στο δίκτυο Ηλεκτρισμού

Πιστοποιημένοι τεχνικοί

Στην ΤΕΧΝΗ GROUP σας εξασφαλίζουμε την σωστή και προβλεπόμενη εγκατάσταση όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι και παρέχουμε γραπτώς εγγύηση για την οποιαδήποτε εργασία.

Η ηλιακή ενέργεια είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πηγές ανανεώσιμης ενέργειας στον κόσμο και η ομάδα μας θα σας διασφαλίσει ότι οι ηλιακοί συλλέκτες θα εγκατασταθούν σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Χρησιμοποιούμε μόνο τους γνωστούς κατασκευαστές πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε τους καλύτερους ηλιακούς συλλέκτες και εξειδικευμένους εγκαταστάτες.

Επιπλέον καλύπτετε μέρος των ενεργειακών σας αναγκών με την ηλεκτρική ενέργεια που παράγει το ηλιακό σας σύστημα, οι λογαριασμοί σας θα μειωθούν το πόσο που θα εξοικονομήσετε στο λογαριασμό σας θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του ηλιακού συστήματος και τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Μείωση του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος

Αύξηση της αξίας του σπιτιού σας

Προσφέρουν μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση

Εάν έχετε περαιτέρω απορίες σχετικά με αυτή τη διαδικασία εγκατάστασης, ένας από την ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει.

φωτοβολταϊκά πάνελ

Πηγή ενεργειακής αυτονομίας Φωτοβολταϊκά πάνελ

Τα φωτοβολταϊκά πάνελ αποτελούν την πηγή ενεργειακής αυτονομίας για χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Το φωτοβολταϊκό σύστημα παράγει ηλεκτρική ενέργεια από την ηλιακή ενέργεια η απόδοση του συστήματος εξαρτάται πάντα από την επιλογή ποιοτικού και αξιόπιστου φωτοβολταϊκού πάνελ.

Φωτοβολταϊκά συστήματα – Συχνές ερωτήσεις

Για τον σωστό υπολογισμό κόστους ενός φωτοβολταϊκού πάνελ αρχικά θα πρέπει να υπολογίσετε τις ανάγκες σας σε ηλεκτρισμό (πόσες κιλοβατώρες το μήνα θα καταναλώνετε) Ενδεικτικά ένα μέσο σπίτι με ηλιακό θερμοσίφωνα αλλά και με χρήση air condition, καυστήρα πετρελαιου και ηλεκτρική κουζίνα, καταναλώνει 400-650 KWh το μήνα.

Με το πρόγραμμα «φωτοβολταικα σε στέγες» με το οποίο τοποθετείται ένα φωτοβολταϊκό σύστημα και όλο το ρεύμα πωλείται στη ΔΕΗ η οποία αποζημιώνει τον χρήστη βάσει ταρίφας.

Μπορείτε να γίνετε αυτοπαραγωγός ενέργειας και να καταναλώνετε το ρεύμα που παράγετε ενώ ταυτόχρονα θα είστε συνδεδεμένος με το δίκτυο Ηλεκτρισμού.

Μπορείτε να κάνετε εγκατάσταση ενός αυτόνομου φωτοβολταϊκού συστήματος με το οποίο καταναλώνετε το ρεύμα που παράγετε ενώ έχετε τη δυνατότητα να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο ηλεκτρισμού, με μπαταρίες λαμβάνεται ρεύμα όταν δεν υπάρχει ηλιοφάνεια.

Οι χαμηλότεροι μηνιαίοι λογαριασμοί αποτελούν σημαντικά κίνητρα για την ηλιακή ενέργεια. Καθώς το κόστος φωτοβολταϊκών για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μειώνεται κάθε χρόνο χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα στρέφονται όλο και περισσότερο στην ηλιακή ενέργεια.