Εξοικονομώ Αυτονομώ

Εγκατάσταση Αντλία Θερμότητας Πρόγραμμα «Εξοικονομώ Αυτονομώ»

Επιλέξτε αντλία θερµότητας για Θέρμανση και ψύξη

Αν αναζητάτε έναν πιο αποδοτικό τρόπο θέρμανσης που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και θα αναβαθµίσει την αξία του κτηρίου σας η καλύτερη λύση είναι η αντλία θερµότηταs. Eίναι ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό. Μεταφέρει τη θερμότητα του αέρα στην οικία μέσω υδραυλικού συστήματος, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil και σώματα καλοριφέρ.

Οι αντλίες θερμότητας οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά, χρησιμοποιούν τη θερμική ενέργεια του εξωτερικού αέρα και μπορούν να μετατρέψουν ένα υπάρχον σύστημα θερμαντικών σωμάτων σε πλήρες σύστημα θέρμανσης.

Εγκατάσταση αντλίας θερμότητας

Η εταιρεία ΤΕΧΝΗ GROUP με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της έχει την εμπειρία και τη γνώση να προτείνει την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία επιλογών απο αντλίες θερμότητας για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες ψύξης και θέρμανσης που σας προσφέρονται ώστε να πετύχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας.

Πλεονεκτήματα

Οι αντλίες θερμότητας είναι σχεδιασμένες για τις ανάγκες μιας σύγχρονης κατοικίας, προσφέροντας λύσεις για ψύξη και θέρμανση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας .

Η μονάδα αν είναι ενεργοποιημένη σε λειτουργία ζεστού ή κρύου, λειτουργεί ρυθμίζοντας τη συχνότητα του συμπιεστή προκειμένου να διατηρείται η θερμοκρασία του παραγόμενου νερού στο σημείο ρύθμισης που έχει οριστεί μέσω του ελεγκτή.

Η μονάδα ενεργοποιείται σε λειτουργία θερμότητας προκειμένου να διατηρηθεί η θερμοκρασία ενός μπόιλερ ΖΝΧ στην επιλεγμένη τιμή του σημείου ρύθμισης. Απαιτείται μια τρίοδη βαλβίδα εκτροπής (δεν παρέχεται) και ένας αισθητήρας θερμοκρασίας (ο αισθητήρας παρέχεται) που πρέπει να τοποθετηθούν σε ένα φρεάτιο του μπόιλερ ΖΝΧ.

Το γενικό σύστημα ελέγχου επιτρέπει την παρακολούθηση όλων των λειτουργιών του συστήματος inverter και τη σωστή λειτουργία του συμπιεστή. Επίσης, ενσωματώνει αλγόριθμους ρύθμισης μέσω προκαθορισμένων κλιματολογικών καμπυλών που μπορούν να επιλεγούν από τον πελάτη, διαχείριση ενός υγειονομικού κυκλώματος, ρύθμιση χρονικών ζωνών για μείωση θορύβου τη νύχτα, επισήμανση συναγερμών, πρόληψη εμπλοκής της αντλίας και ενσωμάτωση με εξωτερικές γεννήτριες θερμότητας.